Menu en Kaart

Menu dEssensi

4- of 5 gangen

5 gangen € 85
4 gangen € 70
3 gangen € 55 (enkel middag)

Bijpassend glas wijn (dessertwijn niet inbegrepen):
5 gangen € 42
4 gangen € 32
3 gangen € 20 (enkel middag)

* Kaasbord Van Tricht vervanging dessert € 8
* Kaasbord Van Tricht toegevoegde gang € 14

Ben je allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag dan naar onze allergenen kaart. Indien je ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om je, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

Een Vegan menu of Vegan gerechten zijn niet beschikbaar.

Kaart

Ben je allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien je ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om je, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.

Een Vegan menu of Vegan gerechten zijn niet beschikbaar.

Lunchen in dEssensi

Op dinsdag , donderdag en vrijdag serveren we tijdens de middag ons dEssensi Menu in 3-gangen à €55 en een 2-gangen Business Lunch zonder keuzemogelijkheden à €35.

Desserts – Nagenieten…

Geniet na met onze desserts die zowel klassieke als eigentijdse elementen bevatten. Een streling voor het oog en voor de smaakpapillen…