dEssensi | Gastronomie | Restaurant 's-Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant
6
page,page-id-6,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Over dEssensi

De essentie van ons culinair verhaal: laten genieten in een prettig ontspannen sfeer, onze gasten blij maken.
Gastronomie, no fuss, met de glimlach gebracht, dat is onze missie en onze passie.

We brengen nu reeds 5 jaar gastronomie met verrassende combinaties in een stijlvol en eigentijds interieur dat getekend werd door de gekende interieurontwerper Lieven Musschoot.

dEssensi kreeg voor het vierde jaar op rij één Michelin ster in de Michelin Gids België & Luxemburg en  behaalde voor 2019 een score van 15/20 in de Gault & Millau culinaire gids. Wij danken alle gasten, medewerkers, partners en uiteraard ook de eerder vermelde gidsen voor het herbevestigde vertrouwen.

De zaak biedt plaats aan ongeveer 50 gasten, die in onze voormalige directeurswoning of – op lente en zomerdagen – buiten, op onze ruime terrassen in de tuin, aangenaam kunnen genieten van een no-nonsense kookwereld.

De keuken van Chef Karl Ave werkt uitsluitend met verse producten en natuurlijk zo veel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten, deze worden met zorg verwerkt in de Business Lunch, de kaart en het Chef’s Menu.

De gerechten gaan van klassiek tot minder voor de hand liggend, op deze manier willen wij u graag verschillende culturen en smaken laten ontdekken, steeds met het grootste respect voor het product en de intrinsieke smaak.

Tot binnenkort.

Philip Jeukens & Karl Ave

dEssensi Gevel

De essentie van dEssensi

dEssensi in Michelin Gids 2019

logo_red

dEssensi in Gault & Millau Gids 2019

gault_millau_15_punkte