dEssensi | Gastronomie | Restaurant Schilde
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant
6
page,page-id-6,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Over dEssensi

dEssensi, in de gids van 2018 opnieuw beloond door Michelin met een Michelin-ster, brengt reeds 3,5 jaar gastronomie met verrassende combinaties in een stijlvol en eigentijds interieur, getekend door interieurontwerper Lieven Musschoot (Rinkven nieuw Clubhouse, Pure C, Vin Perdu,…).

De zaak biedt plaats aan ongeveer 50 gasten, die in onze voormalige directeurswoning of – op lente en zomerdagen – buiten, op onze ruime terrassen in de tuin, aangenaam kunnen genieten van een no-nonsense kookwereld.

De keuken van Chef Karl Ave werkt uitsluitend met verse (streek)producten en natuurlijk zo veel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten, deze worden met zorg verwerkt in de Business Lunch, de kaart en het Chef’s Menu.

De gerechten gaan van klassiek tot minder voor de hand liggend, op deze manier willen wij u graag verschillende culturen en smaken laten ontdekken, steeds met het grootste respect voor het product en de intrinsieke smaak.

De essentie van ons culinair verhaal: genieten in een prettig ontspannen sfeer, onze gasten blij maken.
Gastronomie, no fuss, met de glimlach gebracht, dat is onze missie.

Tot binnenkort.

Philip Jeukens & Karl Ave

Gevel dEssensi Avond Origineel

De essentie van dEssensi

dEssensi 2018

img_2600