Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
Naast ons Chef's Menu is er ook de kaart van dEssensi met verrassende smaken, hoogwaardige producten en met respect voor de seizoenen.
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page-template-default,page,page-id-8,page-parent,page-child,parent-pageid-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Sint Jakobsvrucht en Grijze Garnalen – € 31

met de hand gepelde Noordzee garnalen | knolselder

Krab dEssensi – € 31

kwarteleitje | avocado | koriander

Schorseneren en Truffel – € 29

hoeve ei | Parmezaanse kaas

Tartaar Txogitxu Kalf en Imperial Heritage Caviar – € 31

Siberian Oscietra Caviar “Foudroyante” | dashi | aubergine

Vichyssoise en Imperial Heritage Caviar – € 29

Siberian Oscietra Caviar “Foudroyante” | British smoked haddock

HOOFDGERECHTEN

Noorse Kabeljauw Royal – € 39

filet | knolselder | beurre blanc

Wilde Noordzee Tarbot – € 45

filet | bouillon van eekhoorntjesbrood | ossenstaart

Fazant met Foie Gras  en Truffel- € 45

gefileerd | yacon | Albufera saus

Entrecote ‘Black Label’ Rund Dry Aged – € 45

prei | jus van Sambai

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 39

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Kaart
dessensi kaart

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Op zaterdagavond serveren we enkel ons Chef’s Menu met de nodige flexibiliteit.

Op aanvraag (minstens 24u op voorhand) serveren wij met plezier een Vegetarisch Chef’s Menu in 4- of 5-gangen

Een Vegan menu of Vegan gerechten zijn niet beschikbaar

Vanaf 6 personen serveren wij u graag het Chef’s Menu om u en onze andere gasten optimaal te kunnen bedienen.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien u ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om u, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.