Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
Naast ons Chef's Menu is er ook de kaart van dEssensi met verrassende smaken, hoogwaardige producten en met respect voor de seizoenen.
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-child,parent-pageid-4,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Fregola Sarda & Barilotto – € 27

tomaat | Griekse basilicum

Witte Asperges & Royal Belgian Caviar ‘Osietra’ – € 36

grijze Noordzee garnalen met de hand gepeld | zilte groentjes

Krab dEssensi – € 31

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

Carpaccio Carabinero Gamba – € 36

ossenstaart | watermeloen

Bresaola – € 29

tomaat | ricotta di bufala | extra vergine olijfolie

HOOFDGERECHTEN

Heek – € 38

filet | erwtjes | pancetta | lardo di Colonnata

Wilde Zeebaars – € 45

filet | grijze Noordzee garnalen met de hand gepeld | choronsaus

Entrecote Holstein Rund ‘Dry Aged’ – € 44

bimi | Rendang Padang

Kwartel ‘Label Rouge’ & Royal Belgian Caviar ‘Osietra’ – € 42

tuinbonen | witte asperges

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 39

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Kaart
dessensi kaart

Het Chef’s Menu en gerechten van de kaart zijn ook ’s middags beschikbaar.

Op zaterdagavond serveren we enkel ons Chef’s Menu met de nodige flexibiliteit.

Vanaf 6 personen serveren wij u graag het Chef’s Menu om u en onze andere gasten optimaal te kunnen bedienen.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien u ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om u, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.