Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
Naast ons Chef's Menu is er ook de kaart van dEssensi met verrassende smaken, hoogwaardige producten en met respect voor de seizoenen.
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-child,parent-pageid-4,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Octopus – € 31

grijze Noordzee garnalen met de hand gepeld | mole verde

Kreeft – € 32

Bonito | Coeur de Boeuf

Krab dEssensi – € 31

kwarteleitje | avocado | koriander

Vitello – € 27

kroketje kalfszwezerik | hazelnoten

Piperade & Hoeve ei 64° – € 27

tomaat

HOOFDGERECHTEN

Noordzee Leng – € 39

filet | verjus | Parmezaan | kroketje van leng

Wilde Tarbot – € 45

filet | girollen | beurre blanc dashi

Kalfswang – € 39

kalfszwezerik | tuinboontjes | artisjok Violet de Provence

Entrecote ‘Black Label’ Rund Dry Aged – € 45

girollen | groene asperges | mole verde

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 39

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Kaart
dessensi kaart

Het Chef’s Menu en alle gerechten van de kaart zijn ook ’s middags beschikbaar.

Op zaterdagavond serveren we enkel ons Chef’s Menu met de nodige flexibiliteit.

Vanaf 6 personen serveren wij u graag het Chef’s Menu om u en onze andere gasten optimaal te kunnen bedienen.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien u ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om u, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.