Menu | Chef's Menu dEssensi | Restaurant Schilde
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch, Chef's Menu
20
page-template-default,page,page-id-20,page-child,parent-pageid-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Chef’s Menu

Chef’s Menu

Grijze Garnalen

Met de hand gepelde Noordzee garnalen | bloemkool | haringkaviaar

Sint-Jakobsvrucht

Butternut pompoen | wei

Kalfszwezerik & Foie Gras *

Bouillon van eekhoorntjesbrood

Schots Hertenkalf

Filet | lak van Jack Daniel’s Old No. 7 | mini witloof

Chocolade & Braambes **

Valrhona Biskelia 34% | cassis | shiso

5 gangen* € 84
4 gangen   € 69

Bijpassend glas wijn (dessertwijn niet inbegrepen):
5 gangen*  € 40
4 gangen   € 30

** Kaasbord Van Tricht vervanging dessert  € 8
** Kaasbord Van Tricht toegevoegde gang  € 14

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Op zaterdagavond serveren we enkel ons Chef’s Menu met de nodige flexibiliteit.

Op aanvraag (minstens 24u op voorhand) serveren wij met plezier een Vegetarisch Chef’s Menu in 4- of 5-gangen

Een Vegan menu of Vegan gerechten zijn niet beschikbaar

Vanaf 6 personen serveren wij u graag het Chef’s Menu om u en onze andere gasten optimaal te kunnen bedienen.
Het Chef’s Menu dient steeds per gezelschap te worden genomen.

Op aanvraag (minstens 24u op voorhand) serveren wij met plezier een Vegetarisch Chef’s Menu in 4- of 5-gangen

Een Vegan menu of Vegan gerechten zijn niet beschikbaar.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien u ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om u, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.

Menu