Menu | Chef's Menu dEssensi | Restaurant Schilde
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch, Chef's Menu
20
page,page-id-20,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Chef’s Menu

Chef’s Menu

Hamachi

Tomaat | witte selder

divider3
Noordzee Harder

Dashi | wasabi | garnaal

divider3
Langoustine *

Mole verde | tomatillos

divider3
Gildehoen

Sucrine | Parmezaan | colatura di alici di Cetara

divider3
Kersen & Chocolade **

Valrhona Macae 62% | appel | pistache | yoghurt

5 gangen* € 84
4 gangen   € 69

Bijpassend glas wijn (dessertwijn niet inbegrepen):
5 gangen*  € 40
4 gangen   € 30

** Kaasbord Van Tricht vervanging dessert  € 8
** Kaasbord Van Tricht toegevoegde gang  € 14

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Op zaterdagavond serveren we enkel ons Chef’s Menu met de nodige flexibiliteit.

Vanaf 6 personen serveren wij u graag het Chef’s Menu om u en onze andere gasten optimaal te kunnen bedienen.
Het Chef’s Menu dient steeds per gezelschap te worden genomen.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenen kaart. Indien u ons op voorhand meegeeft waarmee we rekening moeten houden, zullen wij er alles aan doen om u, in de mate van het mogelijke, tegemoet te komen.

De keuken van dEssensi werkt met verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden producten, deze worden met zorg verwerkt in al onze gerechten, vandaar dat de ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.

Menu