Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Vanaf zaterdag 8 september 2018

Kempense ‘Polle’ – € 26

watermeloenradijs | Belper Knolle | geitenwrongel “Polle” | zuring

Hoeve-ei & Eekhoorntjesbrood – € 26

pane carasau | venkel

Krab – € 29

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

Canadese Kreeft – € 29

kreeftenstaart | gyoza | kalf | aubergine | komkommer | basilicum

Tartaar Hereford Rund & Royal Belgian Caviar – € 35

handgesneden tartaar | dashi | broccoli

HOOFDGERECHTEN

Vanaf zaterdag 8 september 2018

Oosterschelde Wilde Harder – € 38

filet | eekhoorntjesbrood | Nieuw-Zeelandse spinazie | risottokroketje

Noorse Kabeljauw Royal – € 38

filet | wilde Ierse Atlantische oester | dille | zonnewortel | aardappel ‘Land van Saeftinghe’

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 38

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Varkenswang Iberico Bellota & ‘Softshell’ Krab – € 38

bloemkool | jonge koolblaadjes | bimi | mousseline | udon noedels

Hereford Rund ‘Dry Aged’ – € 44

entrecote | girolles | artisjok | aubergine | wortelen | gekonfijte aardappel

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.  De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.