Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Vanaf zaterdag 10 maart 2018

Bloemkool & Bianchetto Truffel – € 27

hoeve-ei | fondue van 3 kazen | peterselie

Witte Asperges – € 27

kokkels | zilte groentjes | algen

Kalfstartaar ‘Corrèze’ – € 29

Bianchetto Truffel | Parmezaan | colatura di alici di Cetara

Kreeft – € 32

lente groenten | Iberico Bellota ham | stracciatella

Krab – € 29

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

HOOFDGERECHTEN

Vanaf zaterdag 10 maart 2018

Kabeljauw ‘Chowder’ & Softshell Krab – € 37

filet | sneeuwkrab | lente groenten | brioche

Wilde Heilbot – € 45

filet | asperges | kalamansi | dashibouillon | zilte groentjes

Jonge Franse Duif uit Anjou – € 45

filet & bout | gebakken couscous | warmoes | granaatappel

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 36

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravash

Dry Aged ‘Hereford’ Rund – € 44

entrecote | groene asperges | Burrata | honingtomaat | rucola | gekonfijte aardappel

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.  De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.