Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Burrata – € 27

groene asperges | doperwtjes | daslook

Eggs Benedict & Royal Belgian Caviar ‘Osietra’ – € 36

witte asperges | brioche | huisbereide beenham

Wagyu – € 31

carpaccio | tartaar | dashi | gerookte zeeduivel

Langoest – € 36

girolles | witte asperges | ‘Beurre Blanc’ extra vergine olijfolie

Krab dEssensi – € 31

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

HOOFDGERECHTEN

Corvina – € 39

filet | artisjok | algen | colatura di alici di Cetara

Wilde Roodbaars – € 39

filet | witte asperges | dashi | linzenscheuten

Entrecote Rubia Gallega ‘Dry Aged’ – € 45

bimi | paksoi | sambaï | wasabi olie

‘Anjou’ Duif – € 45

filet & bout | raapstelen | snijbiet | polenta

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 39

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Vanaf  zaterdag 23 maaart 2019 zullen we op zaterdagavond enkel nog ons Chef’s Menu serveren, met de nodige flexibiliteit.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.
De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.