Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Vanaf zaterdag 19 januari

Burrata – € 27

gekarameliseerd witloof | wintertruffel

Carne Salata Gallego – € 27

wintersalade | hazelnoot

Langoustine – € 32

ossenstaart | edamame | sambai

Yellowtail Kingfish – € 29

ceviche | kokos | Beluga linzen

Sneeuwkrab – € 29

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

HOOFDGERECHTEN

Vanaf zaterdag 19 januari

Noorse Skrei ‘Royal’ – € 38

filet | miso | noedels | bimi | paksoi

Wilde Noordzee Griet – € 44

filet | prei | Belle de Fontenay

Tapas Poulet Noir ‘Label Rouge’ – € 38 p.p.

(per 2 personen te bestellen) kalfszwezerik | wintertruffel

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 38

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Entrecote Hereford ‘Dry Aged’ – € 44

knolselder | oosterse kruiden | Belle de Fontenay

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Vanaf 1 mei 2019 zullen we op zaterdagavond enkel nog ons Chef’s Menu serveren.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.  De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.