Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

Vanaf zaterdag 21 oktober 2017

VOORGERECHTEN

Tartaar Hertenkalf – € 27

herfsttruffel | knolselder | champignons | mosterd

Ganzenlever – € 26

crème van ganzenlever | Granny Smith | zuring | briochetoast

Pastinaak & Stilton – € 25

Colston Bassett Stilton | citrus | hazelnoot

Sint-Jakobsnoot & Oesters – € 32

ceviche ‘Zwolse Krul’ | kokkels | messcheden | algen

Krab – € 29

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

Vanaf zaterdag 21 oktober 2017

HOOFDGERECHTEN

Corvina – € 37

filet | Vichyssoise | venkel | octopus | haringkaviaar

Wilde Noordzee Tarbot – € 45

filet | pompoen | beurre noisette | kappertjes | fregola Sarda

Schots Hertenkalf – € 42

filet | schorseneren | sjalot | zuring | jonge kooltjes | pommes Dauphines

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 36

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravash

Entrecote Dry Aged ‘Black Label’ – € 44

prei | pancetta | cevenne – ui | mosterd | Belle de Fontenay

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.  De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.