Kaart | dEssensi | Restaurant 's Gravenwezel (Schilde)
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch
8
page,page-id-8,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Kaart

VOORGERECHTEN

Schorseneren & Truffel – € 27

pastinaak | beurre noisette | Gruyère d’Alpage

Sint-Jakobsnoot & Zeeuwse Oester – € 32

gerookte paling | zeegroentjes

Sneeuwkrab – € 29

kwarteleitje | avocado | tomaat | koriander

Franse Langoustine – € 32

butternutpompoen | Catalaanse botifarra | champignons | karnemelk

Tartaar Schots Hertenkalf – € 27

handgesneden tartaar | crapaudine biet | mierikswortel | shiso | cederbouillon

HOOFDGERECHTEN

Noorse Kabeljauw Royal – € 38

filet | ossenstaart | XO | jus van eekhoorntjesbrood | pommes fondant

Wilde Noordzee Tarbot – € 44

filet | octopus | kokkels | jus van strandkrabben | Chantenay wortel | geprakte aardappel

Wilde Fazant ‘Two Ways’ – € 38

– filet | truffel | peterseliewortel | aardpeer | champignons | polenta
– “Hotdog” fazant | brioche | witte kool | truffelmayonaise

Tapas Belgisch Brasvar’ken – € 38

pluma | buikspek | kroketje poot | Patatas Bravas

Hereford Rund ‘Dry Aged’ – € 44

entrecote | maitake | Cevenne ui | Bresaola | miso | gekonfijte Belle de Fontenay aardappel

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde voedingsstoffen, vraag naar onze allergenenkaart.  De ingrediënten van onze gerechten kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod.