Chef’s Menu | dEssensi | Restaurant Schilde
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch, Chef's Menu
20
page,page-id-20,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Chef’s Menu – € 65

Chef’s Menu

Noordzee Harder

Ceviche | watermeloen | rode ui | avocado | chili

divider3
Witte Asperges & Oosterschelde Kreeft

Gerookte mousseline

divider3
Rund 3.0

– Hereford entrecote ‘Dry Aged’ | sjalot | ponzu | radijs | champignons | sambai
– Handgesneden tartaar | gemarineerde sardine | stracchino | krokant aardappel
– Carne Salata Gallego | brioche | augurk | gedroogde ricotta | mierikswortel

divider3
Aardbeien & Bretoens Zanddeeg *

Yoghurt | zoete paprika | tomaat

 Chef’s Menu – 4 Gangen  € 65

* Kaasbord Van Tricht als vervanging van het dessert, supplement + € 7
* Kaasbord Van Tricht als toegevoegde 5de gang, supplement + € 14

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Het Chef’s Menu wordt steeds per gezelschap geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u vriendelijk om voor het menu te kiezen om u en de andere gasten optimaal te kunnen bedienen.

Voor niet vooraf gevraagde aanpassingen aan het menu kan een supplement worden aangerekend