Chef’s Menu | dEssensi | Restaurant Schilde
d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch, Chef's Menu
20
page,page-id-20,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Chef’s Menu – € 65

Vanaf zaterdag 21 oktober 2017

Chef’s Menu

Noorse Kabeljauw

Peterselie | citrus | olijfolie | kappertjesblad

divider3
Sint-Jakobsnoot

Pastinaak | buikspek speenvarken | lak van ‘7-spice’ kruiden

divider3
Fazant

– Filet | Chantenay wortel | ‘Likama’ Midden-Oosterse kruidenmengeling
– Bil | velouté | herfsttruffel | akkerpaddenstoel
– Ganzenlever | cranberry | eekhoorntjesbrood | kastanje

divider3
Chocolade & Mandarijn *

Chocolade Valrhona Jivara 40% | kaneelbloesem | timutpeper | Valrhona Gianduja 35%

Chef’s Menu – 4 Gangen                                                                        € 65
* Kaasbord Van Tricht als toegevoegde 5de gang, supplement          + € 14
* Kaasbord Van Tricht als vervanging van het dessert, supplement    + € 7

Het Chef’s Menu en de à la carte gerechten zijn ook ’s middags beschikbaar.

Het Chef’s Menu wordt steeds per gezelschap geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u vriendelijk om voor het menu te kiezen om u en de andere gasten optimaal te kunnen bedienen.

Voor niet vooraf gevraagde aanpassingen aan het menu kan een supplement worden aangerekend