Desserts - Nagenieten... | dEssensi | Restaurant Schilde
Desserts dEssensi, onze eigen kijk op desserts gaande van aangepaste klassiekers tot nieuwigheden
d'essensi, dessensi, desserts, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, 's gravenwezel, vogelenzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, business lunch, lunch, Chef's Menu
22
page,page-id-22,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Desserts – Nagenieten…

Geniet na met onze desserts die zowel klassieke als eigentijdse elementen bevatten.  Een streling voor het oog en voor de smaakpapillen…

Piemonte – € 16

bladgoud | hazelnoten | Valrhona Jivara chocolade 40% | timut peper

Tapas van desserts – € 17

onze interpretatie van drie klassieke en/of eigentijdse desserts

dessensi-juli-2017-%e2%94%ac-pieter-dhoop-83
Citroentaart 2.0 – € 15

mascarpone | Bretoens zanddeeg | meringue

Dame Blanche dEssensi – € 15

ambachtelijk vanilleroomijs ‘Jitsk’ | chocolade Valrhona Macae 62%

Kazen kaasmeester Van Tricht – € 17

vier selecte kazen

dessensi-februari-2017-pieter-dhoop-102